ΕΡΕΥΝΑ

«ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ~ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», 1997

Η έκδοση «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ~ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» που βασίστηκε στη ομιλία της Μάρθας Ιωαννίδου, Ιστορικός Τέχνης και Μουσειολόγος, για την Διεθνή Ημέρα Μουσείων 18 Μαΐου 1997.

Διαβάστε το pdf: Το Παιδί για το Μουσείο 1997

«ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΜΟΥΣΕΙΟ», 1998.

Εκπαιδευτικό πολυθεματικό πρόγραμμα που ολοκληρώθηκε με έκθεση δράσεων και έκδοση βιβλίου με τίτλο «Το φανταστικό Πολύ-μουσείο» από την Μάρθα Ιωαννίδου.  

Διαβάστε το pdf: Φανταστικό Πολυμουσείο

«ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ», 2001.

Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος οργανώθηκε ημερίδα στο Κέντρο Ιστορίας του δήμου Θεσσαλονίκης στις 25 Νοεμβρίου 2001, όπου παρουσιάστηκαν οι εργασίες και βραβεύτηκαν τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί και τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα του ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟΥ. Την έκδοση σχεδίασε και επιμελήθηκε ο Πρόεδρος του ΠΜΘ, Μάνος Ιατρίδης. 

Διαβάστε το PDF Σημαντικά Γεγονότα 20ου αι.

Στο Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης μετά από 25 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς για τα παιδιά, στοχεύουμε στον εκσυγχρονισμό των προγραμμάτων και των υποδομών μας, ώστε να συμβαδίζουμε με τις νέες συνθήκες, χωρίς όμως να αφήνουμε πίσω αυτό που χαρακτηρίζει το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης -το βιωματικό παιχνίδι– τις εμπειρίες που πρέπει να έχει κάθε παιδί για να αναπτύξει επαρκώς τις αισθήσεις και τις δεξιότητες του.

Πραγματοποιώντας έρευνες κοινού, σχεδόν κάθε χρόνο προσπαθούμε να διατηρούμε την επικοινωνία μας με το κοινό δίνοντας του μια θέση στην εξέλιξη του ΠΜΘ και θέλοντας να συνεχίσουμε την πορεία μας μαζί.

Αυτή την στιγμή δεν πραγματοποιείται κάποια έρευνα κοινού. 

Αν επιθυμείτε να διεξάγεται μια έρευνα ή να μας στείλετε την αξιολόγηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας