Ιστορίες και Παραμύθια από την ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Ιστορίες και Παραμύθια από την ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Διαβάζουμε βιβλία για όλους!

Η συλλογή “Παιδική Βιβλιοθήκη” είναι πλήρης από παραμύθια που αγαπούν τα παιδιά και από ιστορίες που θέλουμε να γνωρίσουν. Ξεκινάμε την αφήγηση…

Από την αρχή της συλλεκτικής δραστηριότητας του ΠΜΘ συγκεντρώνουμε βιβλία που αφορούν το παιδί, συλλεκτικές εκδόσεις και κλασικές ιστορίες. Με την δωρεά του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, ανανεώνουμε την συλλογή με τα καινούργια και βραβευμένα παιδικά βιβλία κάθε χρονιάς. 

Οι Ιστορίες και Παραμύθια από την Παιδική Βιβλιοθήκη, είναι ηχογραφημένες διηγήσεις από καινούργια και κλασικά παραμύθια που μοιραζόμαστε με τα παιδιά μέσα από την ιστοσελίδα και τα social media του μουσείου.

Ακούστε τις Ιστορίες και Παραμύθια από την ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ εδώ.

Οι αφηγήσεις είναι στα ελληνικά και έχουν ελληνικούς υπότιτλους. Στόχος είναι οι ιστορίες της Παιδικής Βιβλιοθήκης να φτάσουν σε κάθε παιδί!

Η ανάγνωση βιβλίων, για παιδιά κάθε ηλικίας, εκπαιδεύει το μυαλό, βοηθά στη συγκέντρωση και δημιουργεί απορίες και αφορμές για συζήτηση. Επιλέγουμε να αφηγηθούμε ιστορίες που εισάγουν τα παιδιά σε διαφορετικά θέματα, ενθαρρύνουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα και που βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν ενσυναίσθηση.

Comments
  • Nec ut tellus ornare, orci tortor suspendisse aliquet sollicitudin rhoncus, maecenas suscipit cras porttitor vestibulum vivamus.

  • Neque turpis vitae eros praesent varius. Egestas pellentesque urna blandit, sed ac leo ut mi, nam wisi, laborum donec erat amet.

    • Massa suspendisse lorem turpis ac. Pellentesque volutpat faucibus pellentesque velit in, leo odio molestie, magnis vitae condimentum.

    • Aute mi ut suspendisse velit leo, vel risus ac. Amet dui dignissim fermentum malesuada auctor volutpat, vestibulum ipsum nulla.

Comments are closed.